O nama

ALFA Technics d.o.o. je projektno – proizvodna kompanija u oblasti metaloprerađivačke industrije, koja svaki svoj proizvod isprati od ideje, do finalnog postavljanja i funkcionalnog osposobljavanja po zamisli i potrebama kupca. Iza nas je veliki broj uspešno završenih projekata u zemlji i inostranstvu, a potvrda kvaliteta su naši zadovoljni klijenti, koji nam se ponovo vraćaju.

Alfa Technics je TIM sastavljen od uspešnih menadžera, inženjera i sertifikovanih radnika metalske struke. U svaki pojedinačni projekat ulazimo zajedno, razmenjujući ideje i rešenja.

Naša misija je - kvalietetan proizvod, poštovanje rokova i zadovoljan kupac. Iskrenost u komunikaciji sa klijentima je poslovna deviza svih nas u Alfa Technicsu. Nikada ne obećavamo nešto što je nemoguće ili neizvodljivo.

Kada naidjemo na "problem" , kažemo da je "ispred nas izazov". Nikada ne odustajemo, već ukrštamo sva naša inženjerska znanja i menadžerska iskustva, kako bismo došli do najboljeg rešenja - tako da iza nas nema nezavršenih poslova.
 
Poslove ne delimo na male i velike, svakom projektu pristupamo profesionalno i odgovorno.

Inventivnost,  kreativnost i upornost su naše veštine od kojih ne odstupamo.

Kod nas dobijate SVE, od ideje i projekta, do gotovog proizvoda.

ALFA Technic © 2010 - 2014. All rights reserved. created by IMS and ViewSource