Rad i napredovanje

ALFA TECHNICS d.o.o. projektuje, proizvodi, montira i pušta u rad različite vrste transportnih sistema

O nama - Rad i napredovanje

Tim posvećenih inženjera, tehnologa, menadžera, proizvodnih radnika i zavarivača svojom stručnošću i stalnim napredovanjem omogućavaju ostvarenje ciljeva kompanije i doprinose njenom pozitivnom imidžu u okruženju i kod poslovnih partnera. Naša kompanija se smatra atraktivnim i sigurnim poslodavcem i nudi svojim zaposlenima mnogo prilika za dalji napredak u karijeri. Kompanija stimuliše zaposlene da iznose svoje ideje i aktivno učestvuju u njenom razvoju, a s’ druge strane vrednosti kao što su lojalnost, timski rad i posvećenost veoma ceni i neguje kod svojih zaposlenih.

 

Bezbedno i sigurno radno okruženje je imperativ. Kodeks ponašanja koji se bazira na poštovanju, radu bez mobinga i stresa i otvorenoj komunikaciji među zaposlenima se striktno primenjuje.

 

Bezbednost zaposlenih je primarni cilj kompanije. Visoki zahtevi standarda ISO 45001 za koji smo sertifikovani se ispunjavaju, a zaposleni kroz kontinualne obuke i učestvovanje podižu svest o svojoj sigurnosti, bezbednosti svojih kolega kao i bezbednosti čitave kompanije.

Povratak na početnu stranu
ZAŠTO BAŠ MI

Naša misija je - kvalitetan proizvod, poštovanje rokova i zadovoljan kupac. Iskrenost u komunikaciji sa klijentima je poslovna deviza svih nas u Alfa Technicsu. Nikad ne obećavamo nešto što je nemoguće ili neizvodljivo.s